Monday, September 9, 2019

Η ελβετική Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στον τομέα Διοίκησης Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Μονάδων (Hospitality Management) & Διοίκησης Τουρισμού (Tourism Management) στην Ελλάδα





Γιορτάζουμε πάνω από 30 χρόνια παρουσίας μας στην Ελλάδα!
Η Alpine Center, η ελβετική Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στον τομέα Διοίκησης Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Μονάδων (Hospitality Management) & Διοίκησης Τουρισμού (Tourism Management) γιορτάζει 32 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1987 και είναι πρωτοπόρος στην παροχή εκπαίδευσης πάνω στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Μονάδων (Hospitality Management), με ελβετικό αέρα! Τα τελευταία 30 χρόνια η Alpine έχει προσελκύσει σπουδαστές από πάνω από 70 χώρες ώστε δικαίως να θεωρείται ως ένα πραγματικά διεθνές εκπαιδευτικό ινστιτούτο.


Από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα, όραμα της Alpine είναι να διασφαλίσει πως οι σπουδαστές της θα αποκτήσουν τις εξειδικευμένες δεξιότητες, την επαγγελματική συμπεριφορά, τη σύγχρονη γνώση και την πρακτική εμπειρία στην ξενοδοχειακή βιομηχανία που αναζητούν οι εργοδότες. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στους σπουδαστές μας τη δυνατότητα να ακολουθήσουν λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία και ταυτόχρονα είμαστε ευτυχείς που προσφέρουμε στα μέλη της διαρκώς αναπτυσσόμενης βιομηχανίας Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Μονάδων τη δυνατότητα να στελεχώνονται με υπαλλήλους υψηλού επιπέδου.     


Προγράμματα Σπουδών
Η ελβετική φιλοσοφία που συνδυάζει πρακτική εξάσκηση με θεωρία είναι ο λόγος για τον οποίο τα προγράμματα σπουδών της Alpine προσφέρονται εντός ξενοδοχειακής μονάδας η οποία βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές για ουσιαστική πρακτική εξάσκηση στα διάφορα τμήματα. Το ξενοδοχείο επίσης λειτουργεί και ως ξενώνας για τους σπουδαστές.



Master

Bachelors

Diplomas
*  Cardiff Metropolitan University, προγράμματα που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου από το Ηνωμένο Βασίλειο (UK degree programs).



Από το 2012 τα προγράμματα σπουδών της Alpine Center προσφέρονται στην Ελλάδα στο City Unity Education Group, ωστόσο η Alpine ιδρύθηκε στην Ελλάδα 1987. Έχει εξαιρετική φήμη όχι μόνο για την άριστη προετοιμασία που παρέχει σε νέους και νέες αλλά και σε όσους αναζητούν καινούριες επαγγελματικές προκλήσεις, ώστε να ακολουθήσουν λαμπρή καριέρα στον Ξενοδοχειακό/Επισιτιστικό τομέα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και για τις πολλές ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρονται στους απόφοιτούς της από κορυφαία ξενοδοχεία, εστιατόρια, εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων, εταιρείες κρουαζιέρας, αερογραμμές, πρακτορεία ταξιδιών και άλλες επιχειρήσεις.

Οι σπουδαστές που εγγράφονται στο πρόγραμμα Διοίκησης Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Μονάδων (Hospitality Management) & Διοίκησης Τουρισμού (Tourism Management) της Alpine Center στο City Unity Education Group στην Ελλάδα, έχουν επίσης τη δυνατότητα να αποκτήσουν βρετανικό πανεπιστημιακό τίτλο (Bachelors degree) στη Διοίκηση Διεθνών Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Μονάδων και στη Διοίκηση Τουρισμού (International Hospitality and Tourism Management) από το Cardiff Metropolitan University. Ομοίως, οι σπουδαστές που εγγράφονται στο πρόγραμμα για το Δίπλωμα Swiss Alpine στις Μαγειρικές Τέχνες (Culinary Arts) έχουν επίσης τη δυνατότητα να αποκτήσουν πανεπιστημιακό τίτλο (Bachelors degree) στη Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών (Food & Beverage Management). Το πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan αναγνώρισε τα προγράμματα σπουδών της Alpine Center το 2012.


Οι σπουδαστές μας έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αποφοιτήσουν με δύο πτυχία: ένα Δίπλωμα Swiss Alpine Center και έναν προπτυχιακό τίτλο (BA(Hons)) από το Cardiff Metropolitan University, μέσω του City Unity Education Group. Το γεγονός αυτό καθιστά τους σπουδαστές μας ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας και τους δίνει υψηλές πιθανότητες απορρόφησης από αυτήν.  
Για εκείνους τους σπουδαστές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές, το Cardiff Metropolitan University προσφέρει το πρόγραμμα μάστερ στη Διοίκηση Διεθνών Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Μονάδων και στη Διοίκηση Τουρισμού (MSc International Hospitality and Tourism Management).


Εκπαίδευση εξ αποστάσεως / Μαθήματα online
Η Alpine Center είναι πρωτοπόρος στην εκπαίδευση εξ αποστάσεως / online προγράμματα σπουδών για επαγγελματίες του κλάδου που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν αναγνωρισμένους τίτλους υψηλού κύρους και παράλληλα να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη και αναπτυσσόμενη βιομηχανία.    
Τα προγράμματα περιλαμβάνουν:


·        Δίπλωμα στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Μονάδων - 12 μαθήματα -  (Hospitality Management Diploma) 
·        Εξειδίκευση σε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά - 5 μαθήματα - (Accounting & Financial Specialization)
·        Εξειδίκευση σε Τρόφιμα και Ποτά - 5 μαθήματα - (Food & Beverage Specialization)
·        Εξειδίκευση στο τμήμα Δωματίων - 5 μαθήματα - (Rooms Division Specialization)
·        Εξειδίκευση σε Marketing και Πωλήσεις - 5 μαθήματα - (Marketing & Sales Specialization)
·        Εξειδίκευση στη Διοίκηση Κέντρων Ευεξίας - 5 μαθήματα - (Spa Management Specialization)
·        Εξειδίκευση στη Διοίκηση Εκδηλώσεων και Συνεδρίων - 5 μαθήματα - (Events & Conventions Management)
·        Δίπλωμα στη Διοίκηση  Ξενοδοχειακής Ασφάλειας - 6 μαθήματα - (Hotel Security Management Career Diploma)
           Στα παραπάνω προγράμματα περιλαμβάνονται και επιπλέον ανεξάρτητα μαθήματα.




Σταδιοδρομία & Πρακτική άσκηση
Η Alpine Center διατηρεί άριστους δεσμούς με ολόκληρο το φάσμα της ξενοδοχειακής και επισιτιστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Το δυναμικό μας γραφείο Σταδιοδρομίας & Πρακτικής Άσκησης όχι μόνο βοηθάει όλους τους σπουδαστές να βρουν εξαιρετικές θέσεις πρακτικής άσκησης εντός του κλάδου ώστε να εκπληρώσουν τα προαπαιτούμενα των προγραμμάτων σπουδών αλλά προσφέρει ευκαιρίες σταδιοδρομίας μετά την αποφοίτησή τους. Οι σπουδαστές και οι απόφοιτοί μας είναι περιζήτητοι καθώς είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι και επιδεικνύουν υποδειγματική επαγγελματική συμπεριφορά παράλληλα με την υψηλής ποιότητας εκπαίδευση που διαθέτουν. Οπουδήποτε στον κόσμο και αν θελήσουν να πάνε οι σπουδαστές μας θα έχουν πολλές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και απασχόλησης.


Στη συνέχεια παρατίθενται μέρη στα οποία κατά καιρούς έχουν απασχοληθεί απόφοιτοί μας:  Από τη Σαγκάη και το Πεκίνο στο Τορόντο και τη Νέα Υόρκη, από τη Στοκχόλμη και το Ντουμπάι στο Λονδίνο και τη Βηρυτό, Αθήνα, Αμμάν, Βρυξέλλες, Κουβέιτ, Βισμπάντεν, Μελβούρνη, Ζυρίχη, Θεσσαλονίκη, Μαδρίτη, Μαϊάμι, Γιοχάνεσμπουργκ, Ισλανδία, Φινλανδία, Ανόι. Σε όλα τα παραπάνω μέρη οι απόφοιτοί μας δεν σταματούν ποτέ να αποδεικνύουν πόσο πραγματικοί επαγγελματίες είναι. 

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: +30 211 8000371 / +30 694 539 4300





No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.